Imamo mesta za jednog ozbiljnog ozbiljnog Java Developer-a. Voleli bismo da to bude neko kao Vaso – divan čovek i odličan programer. Upoznajte Vasu ako imate vremena, u nastavku je link prema intervjuu što smo uradili s njim pre baš mnogo vremena –

Link prema tekstu, klik ovde (link).

Vaso je deo tima koji se bavi Bonusima. Bonus je ključ bilo kakvog marketinga u našoj industriji. To su hiljade informacija u sekundi u vezi sa hiljadama transakcija i sve obrađujemo u real time-u. Mega je izazovno što radimo i na unapređenju arhitekture celog domena. Radimo na desetak mikroservisa, menjamo komponente, jurimo stabilan flow i hoćemo da budemo maksimalno fleksibilni.

Tu ćemo dosta da se oslonimo i na ideje koje ti doneseš. Zato nam treba neko i zato taj neko treba da bude senior senior. I super je da taj neko ima iskustva na liderskim pozicijama. Tech pozicijama. U stvari, ne mora da ima iskustva, ali mora da ima taj mindset. Da zna posao i da ga taj posao loži, da ne čeka da ga neko cima, pošto to nemamo, nego da sam predlaže, smišlja, vuče, bori se za svoje ideje.

Tech stack

java, Java Dev.Senior @HOOLOOVOO
java, Java Dev.Senior @HOOLOOVOO
java, Java Dev.Senior @HOOLOOVOO

Continuous delivery. Sve testiramo i sve automatizujemo.

Cela platforma na kojoj radimo je dosta zabavna. Ozbiljno se radi, sve je kompleksno-

0+
mikroservisa
0+
release-ova
0 miliona
aktivnih korisnika
0+ miliona
transakcija dnevno

Ok, Java, ali važno je da znaš!

Nema stresa. Ima, nema mnogo. Nema ostajanja, nema prekovremenog i tih stvari. Imamo procese i procedure. Dođeš (ili ne dođeš pošto Covid-19), radiš, napreduješ, odeš kući ili gde god i ne razmišljaš o poslu ako ne želiš. Ekipa – seniori i super-talentovani klinci. Lepa prilika da pametni ljudi pričaju s pametnim ljudima, uče, napreduju i smisle nešto veliko. Nema stajanja nad glavom. Nema mikromenadžmenta. Stabilni smo, projekti nam traju.

Benefiti u HOOLOOVOO-u – Benefiti na naš način

Napisali smo ozbiljan tekst o benefitima o HOOLOOVOO-u. Treba ti na primer tri minuta da pročitaš, ali onda ćeš znati sve o odmorima, o bolovanjima, o timskim budžetima… Uopšte o nama i tome koliko se cimamo da nam svima bude strava. A stvarno se cimamo. Sledi link – Benefiti u HOOLOOVOO-u – Benefiti na naš način.

PRIJAVI SE!

Ako si razmišljao/la o promeni posla ili ti se nekad učinilo da je HOOLOOVOO mesto gde bi mogao/la da radiš neke super stvari, sad je trenutak da nam se javiš.

Piši nam mail na pokidaj@hooloovoo.rs. Strava je ako nam pošalješ CV, ali strava je i ako nas pitaš sve što te zanima, ako bi samo da svratiš na kafu, pivo, šta god – da se upoznamo, da vidiš gde smo i probaš da skontaš HOOLOOVOO iz prvog lica.