Tražimo nekog ko ume Javascript i radi to neki veći broj godina. Senior. Oglas je malo duži, trebaće ti minut-dva da pročitaš. Napisali smo o poziciji, o timu, o projektu, o klijentu, o nama i o benefitima. Nismo trošili vreme na nevažne stvari i nećemo ni tvoje.
_

Pozicija traži seniora zato što tim raste i radi na frontu Unibet-a, najvećeg Kindred-ovog brenda. U ovom trenutku, oko 60% svih programera u HOOLOOVOO-u su seniori. Mi smo mesto za seniora. Lepa prilika da iskusni ljudi pričaju sa iskusnim ljudima, uče, napreduju i smisle nešto veliko.

__Tim broji devetoro

javascript, Tražimo Javascript Seniora!

Backend smo podelili u mikroservise i to skaliramo, to je ok – veliki broj mikroservisa znači veliki broj funkcionalnosti i veliki broj timova koji non-stop isporučuju nove.

  • Kako onda skalabilan frontend?
  • Kako da ga podelimo u nezavisne timove?
  • Kako da svi oni mogu da release-uju svoje izmene i
  • Kako da frontend isporučuje funkcionalnosti istom dinamikom kao backend?

Tech Stack: React, JavaScript.

I nevezano, cela platforma na kojoj radimo je dosta zabavna, ozbiljno se radi i sve je kompleksno –

0+
mikroservisa
0
release-ova u 2019. godini
0 milion
aktivnih korisnika
0+ miliona
transakcija dnevno

Stabilni smo i rastemo

Biramo klijente jako pažljivo. Od 2016. radimo za Kindred. Njihova platforma, bez dileme, jedna je od kompleksnijih na kojima programeri imaju priliku da rade. Računamo da ako imamo strava projekte, onda privlačimo strava ljude i onda zajedno privlačimo strava projekte i još strava ljudi. Dosta nam veruju i oslanjaju se na nas i mi dosta verujemo njima, gajimo prijateljski i profesionalan odnos. Lepo je što je sve uređeno, definisani su procesi i procedure su jasne i nema stresa. Ima, nema mnogo. Nema mikromenadžmenta. Nema ostajanja, nema prekovremenog i tih stvari.

Imamo to pravilo da svakih deset programera ”dobije” jednog HR-a. Da ne moraju da brinu bukvalno ni o čemu, da imaju mir i fokus, da im ništa ne fali, da mogu da rade i da uživaju. Da završe posao, odu kući i više ne misle o poslu.

Važno je i da znaš

Mi radimo za velikog klijenta, ali nismo korporacija i nećemo ni postati. Imamo procese i procedure i to je ok, nema haosa, ali nikad nam forma nije bila važnija od suštine. Ako je belo, belo je. Ako je crno, crno je. Komuniciramo otvoreno i iskreno.

Benefiti

Napisali smo ozbiljan tekst o benefitima o HOOLOOVOO-u. Malo je duži, ne previše, ali onda ćeš znati sve o odmorima, o bolovanjima, o timskim budžetima… Uopšte o nama i tome koliko se cimamo da nam svima bude strava. A stvarno se cimamo.

PRIJAVI SE!

Ako si razmišljao/la o promeni posla ili ti se nekad učinilo da je HOOLOOVOO mesto gde bi mogao/la da radiš neke super stvari, sad je trenutak da nam se javiš. Piši nam mail na pokidaj@hooloovoo.rs. Trebaš nam.