Tražimo nekog ko ume da piše automatske testove i radi to neki veći broj godina. Senior senior. Oglas je malo duži, trebaće ti minut-dva da pročitaš. Napisali smo o poziciji, o timu, o projektu, o klijentu, o nama i o benefitima. Nismo trošili vreme na nevažne stvari i nećemo ni tvoje.
_

Pozicija traži seniora zato što tim raste i priprema nekoliko ozbiljnih projekata. U ovom trenutku, oko 60% svih programera u HOOLOOVOO-u su seniori. Mi smo mesto za seniora. Lepa prilika da iskusni ljudi pričaju sa iskusnim ljudima, uče, napreduju i smisle nešto veliko.

Tim broji osmoro

Team Desktop
Team Mob

Ceo tim je u Beogradu i uopšte ideja rasta HOOLOOVOO-a počiva isključivo na strategiji rasta kroz cele timove.

Tech Stack: Java, Selenium.

Domen kom pripada PSE tim je u osnovi cele ideje o Responsible Gaming-u. Player Safety, Anti Money Laundering. Rade na desetak mikroservisa.
I nevezano, cela platforma na kojoj radimo je dosta zabavna, ozbiljno se radi i sve je kompleksno:

0+
mikroservisa
0
release-ova u 2019. godini
0 milion
aktivnih korisnika
0+ miliona
transakcija dnevno

Ako imaš vremena, pogledaj intervju sa Markusom i Sorenom. Jedan je CTO, a drugi Head of Development u Kindred-u (link).

Deliver small and deliver frequently” metodologija apsolutno ne bi bila moguća bez automatizacije testova i to u svakom mogućem smislu – unit, functional, integration…

“Automatizacija testova je jedini način da dođemo do ovih brojeva.”

Soren Tornlund, Head of Development @Kindred

Stabilni smo i rastemo

Biramo klijente jako pažljivo. Od 2016. radimo za Kindred. Njihova platforma, bez dileme, jedna je od kompleksnijih na kojima programeri imaju priliku da rade. Računamo da ako imamo strava projekte, onda privlačimo strava ljude i onda zajedno privlačimo strava projekte i još strava ljudi. Dosta nam veruju i oslanjaju se na nas i mi dosta verujemo njima, gajimo prijateljski i profesionalan odnos. Lepo je što je sve uređeno, definisani su procesi i procedure su jasne i nema stresa. Ima, nema mnogo. Nema mikromenadžmenta. Nema ostajanja, nema prekovremenog i tih stvari.

Imamo to pravilo da svakih deset programera ”dobije” jednog HR-a. Da ne moraju da brinu bukvalno ni o čemu, da imaju mir i fokus, da im ništa ne fali, da mogu da rade i da uživaju. Da završe posao, odu kući i više ne misle o poslu.

Važno je i da znaš

Mi radimo za velikog klijenta, ali nismo korporacija i nećemo ni postati. Imamo procese i procedure i to je ok, nema haosa, ali nikad nam forma nije bila važnija od suštine. Ako je belo, belo je. Ako je crno, crno je. Komuniciramo otvoreno i iskreno.

Benefiti

Napisali smo ozbiljan tekst o benefitima u HOOLOOVOO-u. Malo je duži, ne previše, ali onda ćeš znati sve o odmorima, o bolovanjima, o timskim budžetima… Uopšte o nama i tome koliko se cimamo da nam svima bude strava. A stvarno se cimamo.

PRIJAVI SE!

Ako si razmišljao/la o promeni posla ili ti se nekad učinilo da je HOOLOOVOO mesto gde bi mogao/la da radiš neke super stvari, sad je trenutak da nam se javiš. Piši nam mail na pokidaj@hooloovoo.rs. Trebaš nam.