Posao2018-10-26T15:43:07+00:00

POSAO

Ne zapošljavamo samo dobre programere,
mi zapošljavamo i dobre ljude

Samo veliki ljudi mogu da ostvare velike rezultate. Mi stvaramo firmu koja može da stvara velike rezultate. Zbog toga mi biramo samo najtalentovanije programere za svoj tim. Biramo kvalitet u odnosu na kvantitet. Zapošljavamo uglavnom veoma iskusne programere, sa iskustvom na izazovnim projektima, ili supertalentovane klince.

DOĐI.

IGRAJ.

POKIDAJ.

Pridruži se!

Kultura

Kada su Vinstona Čerčila u toku 2. Svetskog rata pitali da smanji budžet za kulturu da bi se povećao budžet za vojsku on je rekao „Za šta se onda borimo?“

Hooloovoo kultura je ono što jeste Hooloovoo i ono što nas je dovelo tu gde smo i ono od čega nećemo ni pokoju cenu odstupiti.

Naša kooltoora

Obaveštenje o privatnosti

Molimo vas pročitate kako će Hooloovoo čuvati i obrađivati vaše privatne podatke koje nam budete dostavljali u toku procesa zapošljavanja. Pročitaj više detalja ovde

0miliona
Aktivnih korisnika
0miliona
transakcija dnevno. Više nego PayPal
0milijarda
podataka ulazi u Big Data platformu

Tražimo matorog FRONT-END-a!

Amerika je ukinula zabranu sportskog klađenja. Šta to znači? Znači da počinje kompletna ludnica i da će Matori i njegovi rođaci da rade neke super stvari. Ako umeju ReactJS.

Zvuči dobro? Bolje je od toga, saznaj više […]

Tražimo matorog JAVA DEVELOPER-a!

Razvijamo i implementiramo više od 200 mikroservisa. Koristimo Spring Boot. Ceo proces nam je automatizovan – jedan klik, promena otišla u produkciju.

Ako ti to zvuči zanimljivo, treba da znaš i šta smo spremni da ti ponudimo – nudimo[…]

Tražimo matorog JS DEVELOPER-a!

Razvijamo frontend framework za razvoj gambling sajtova. Razvijamo platformu na osnovu koje se lako može izgenerisati novi visoko prilagodljiv – single page application – gambling sajt. Platforma generiše mobile first sajtove bazirane na ReactJS-u. Tehnologije koje koristimo – ReactJS, Redux, ES6, Babel, Styled Components, WebStorm, Webpack, Karma/Mocha, NodeJS, NginX.

Ako ti to zvuči zanimljivo, treba da znaš i šta smo spremni da ti ponudimo[…]

Tražimo matorog TEST ENGINEER-a!

Treba da umeš da programiraš automatske testove, unit testove, integracione, acceptance… Pa, sve testove. Treba da poznaješ Javu, Cucumber, Selenium. Realno, kad je Selenium nastao, ti si već odavno otplatio prvi kredit.

Ako ti to zvuči zanimljivo, treba da znaš i šta smo spremni da ti ponudimo[…]

Tražimo matorog DEVOPS-a!

Treba nam DevOps za BigData tim, neko ko će raditi na podešavanju i tjuniranju infrastrukture za BigData real time analizu. Trebalo bi da poznaje tehnologije kao što su Apache Storm i Spark, Kafka. Linux obavezno…

Ako ti to zvuči zanimljivo, treba da znaš i šta smo spremni da ti ponudimo – nudimo[…]

Tražimo matorog BIGDATA DEVELOPER-a!

Treba nam čovek koji poznaje sisteme za real time analitiku. Analiziramo opklade u real time-u koristeći Apache Storm i Spark i još mnogo toga.

Ako ti to zvuči zanimljivo, treba da znaš i šta smo spremni da ti ponudimo – nudimo[…]