logo

Zato što se seća dial up-a i ne smara za svaku sitnicu. Namršti se, ali ne smara. Zato što pusti klince da probaju, pa dođe, sedne i završi posao.

Razvijamo frontend framework za razvoj SPA gambling sajtova. Platforma generiše mobile first sajtove bazirane na ReactJS-u. Radimo i na razvoju unibet.com - jednog od najposećenijih evropskih sajtova za klađenje. Tehnologije koje koristimo – ReactJS, Redux, ES6, Babel, Styled Components, WebStorm, Webpack, Karma/Mocha, NodeJS, NginX.

Šanse nema da čitaš dalje

PRIJAVI SE ODMAH!

RAZVIJAMO SISTEM
KOMPLEKSAN KOLIKO
FACEBOOK, NETFLIX,
UBER… IZ SRBIJE!

Razvijamo globalno dostupan gambling sistem. Problem globalne dostupnosti rešavaju kompanije koje okupljaju korisnike širom sveta – tipa Facebook, LinkedIn, Netflix, Spotify, Uber… I mi! I to iz Srbije!

Ako bi da radiš za nekog od njih, ne zato što se zovu tako kako se zovu, nego zato što je posao više nego izazovan i ne bi da pivo s drugarima piješ na Skype-u – dođi do nas!

podaci

Da ti objasnimo. Sistem je uglavnom transaktivan i eventual consistency nije opcija. Kada korisnik dobije opkladu, osvoji neke pare, nema – e, važi, platićemo ti nekad, ali sigurno hoćemo. Mora da bude isplaćen odmah! Više transakcija od PayPal-a, a znamo da se SQL baze ne skaliraju. Šta onda?

Radimo na rešenju, pa ako umeš i ako razumeš koliko je priča velika, ako imaš volje da pomogneš…

PAKET POSEBNIH POGODNOSTI ZA MATORE PROGRAMERE!

BIĆE TI DOBRO KOD NAS, ZNAMO DA SI MATOR, NA SVE SMO MISLILI. SKOCKALI SMO TI CEO PAKET:

PARKING

Matori programeri ne vole da se cimaju, ne vole da traže parking mesto pola sata svaki put kad dođu na posao. Pa, posle da zaborave gde su parkirali. Nema toga kod nas, parkiraš ispod dva minuta. Uz to, nalazimo se na Dedinju, nema gužve ni u dolasku ni u odlasku – manje vremena u prevozu, više vremena za porodicu ili pivo.

SUPER STOLICE

Matore programere bole leđa, ozbiljna priča. Bol u leđima STOP!

fotelja

VELIKI MONITOR

Matori programeri ne vide dobro. Uvek veliki monitor.

monitor

PRIVATNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE

Trebaš nam na duži vremenski period, mada kad imaš godina koliko ti imaš – sve je to dosta relativno. Čuvaćemo te dobro. Imamo privatno zdravstveno osiguranje za sve zaposlene, hranimo se zdravo koliko možemo, pijemo uvek zanatska piva. Osim kad neko drugo, ali uvek kvalitetno.

FITNESS

Još jedna važna stvar – imamo štap za balet i imamo bazen. Pravi štap i pravi bazen. Fiskultura, razgibavanje.

balet

PLATA

Treba da znaš, jasno nam je da očekuješ da budeš super plaćen. Bićeš.

cup

RAZNO

Sigurni smo da ćeš smisliti još hiljadu nekih stvari koje će ti biti baš najvažnije u životu, matori programeri to rade. Ne smeta nam, verovatno će nam se i dopasti.

skejt

Porasli smo baš mnogo, a ako sve bude ok, biće nas baš gomila. Pre godinu dana bilo nas je desetoro, sad nas je 20, a želimo da zaposlimo još 5 ljudi da sa nama rade i kvalitetno provode vreme.

Mnogo se ložimo na posao koji radimo, važno nam je da bude izazovan i uvek za zanimljive klijente. Radimo za iGame, Unibet i Relax Gaming. Sve tri kompanije među najvećim su igračima u industriji igara na sreću. Kladionica, sve si shvatio – kao Bora Čorba, samo onlajn.

Backend_

Radimo na platformi za onlajn gambling koju pokreće 200+ mikroservisa. Matori, više od dvesta komada mikroservisa. Razvijamo ih u Spring Boot-u. Imamo 1.2 miliona aktivnih korisnika svuda od Australije do UK. Ozbiljno opterećenje.

Frontend_

Radimo i na super-interesantnim frontend projektima. Mobile first, ReactJS i sve što ga okružuje. Razvijamo platformu na kojoj će se vrteti bukvalno stotine gambling sajtova.

Big Data_

Ulazimo polako u Big Data. Real time analiza opklada i donošenje odluka o akcijama dok je korisnik još uvek na sajtu. Ništa s projekta na projekat – svi projekti dodeljeni timovima su dugoročnog karaktera.

Ako si skontao da bi HOOLOOVOO mogao da bude tvoja nova kuća – javi nam se, dođi da pričamo, da popijemo pivo. Samo ozbiljno zainteresovani. Cim STOP.