U četvrtak 3. avgusta, tokom radnog vremena, naravno, pred 1000+ gledalaca onlajn i nešto manje na tribinama, plivali smo prvu, a već tradicionalnu HOOLOOVOO trku na šesnaest metara slobodnim stilom. Devojke odnele apsolutnu pobedu, ipak Tomčič prvi, gazda drugi, Deki za malo iza – treći!

HOOLOOVOO 2x8m v1.0 | Tomčić prvi

 

Meanwhile at HOOLOOVOO

U Beogradu prijatnih 86°C tog dana, u HOOLOOVOO-u nešto malo manje. Pored bazena redom – Deki, Mile i Ana u grupi br. 1, gazda, Darko i Tanja u grupi br. 2 i Tomislav, Maki i Nemanja u grupi broj tri. Svi u gaćama, mada nisu morali (više o tome uskoro) i podrazumeva se – zelenim kapicama. Neko se do tad već provukao, odradio slobodan trening, neko nije. Nešto malo (neko bi rekao) štreberskog (al’ šta zna taj, veze nema) trash talk-a, pa – TRKE!

Kvalifikacije

U tri neizvesne kvalifikacione trke, od drugih izdvojio se gazdin manevar – plivao je ukoso, prvo pored, pa preko ostalih takmičara. Uz Tomislava i Dekija, na taj način, obezbedio je sebi mesto u velikom finalu.

Treba pomenuti i Tanju, HOOLOOVOO Superwoman, zaduženu za apsolutno sve što nije IT. Trku je završila poslednja, ali s najviše uživanja i neuporedivo lepše nego ostali – leđnim stilom, lagano, bez cimanja.

Finale

Finale kakvo smo i očekivali – ozbiljno napeto, brzo i bez bug-ova. Možda i ne bi bilo tako da nagrada nije bila toliko vredna… Peškir. Običan peškir, ali lep, nov, mekan. S mašnicom. Tomčić prvi, Gazda drugi (vadio se, kao nije se lepo okrenuo, kao smetao mu filter ili tako nešto), Deki treći.

U dve dodatne trke, poređali su se i ostali – Darko, Maki, Mile, Ana, Nemanja, Tanja.

E, sad, neko vreme se nećemo trkati, ali to ne treba da te spreči da želiš da nas dobiješ u našem sportu, da treniraš i staneš nam na crtu. Svrati na neki naredni meetup, izbleji kod nas, na foru upoznaj teren, bazen, oceni ekipu, pa kad dođe vreme – dođi, plivaj, pokidaj!

razvijamo software

Programiramo, debug-ujemo, nerviramo se, borimo se i najčešće pokidamo.

Radimo za iGame, Unibet i Relax Gaming. Sve tri kompanije među najvećim su igračima u industriji igara na sreću! Ako si iskusan programer ili super-talentovan klinac i u fazonu da radiš sa nama - klik ovde.